BBL Apprentice Machining NTS Precision Eindhoven

EindhovenStages & Afstuderen

Het is wat we samendoen wat ons sterk maakt. Heb jij een hart voor techniek? Ben jij nauwkeurig en ambitieus? Wil jij een fantastisch vak leren in de verspaning en in de toekomst gaan werken aan ultraprecisie producten in een hypermodern machinepark? Ga dan aan de slag als BBL Leerling bij NTS Precision in Eindhoven! Reageer dan op onderstaande vacature en versnel mee! Tijdens jouw BBL opleiding die door ons wordt betaald Wil jij werken aan ultraprecisie producten in een hypermodern machinepark? Houd je van uitdagingen en heb je oog voor detail? Reageer dan op onderstaande vacature en versnel mee!

Functieomschrijving
Tijdens dit unieke traject zul jij in 1-3 jaar alle vaardigheden gaan leren die nodig zijn om een vak volwassen Verspaner te worden. Dit doe je door 4 dagen te werken en 1 dag per week naar school te gaan. Samen met jou zullen we bekijken welke opleiding/instelling het beste bij jou past, uiteraard zal deze dan ook door ons betaald worden.

Samen met jouw praktijkbegeleider stel je een persoonlijk opleidingsplan op en werk je toe naar vakmanschap. Tijdens jouw opleiding word je goed begeleid zodat je het diploma binnen de gestelde studieduur behaalt. Na het behalen van je diploma biedt NTS Precision ruime mogelijkheden voor verdere loopbaanwensen.

Functie-eisen

 • Technische affiniteit, Nauwkeurig en Ambitieus;
 • Open en sterke communicatieve vaardigheden;
 • MBO 2 diploma;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Jouw arbeidsvoorwaarden
Werken bij NTS betekent werken in een succesvol en dynamisch high tech bedrijf met een leidinggevende en gerespecteerde positie in de markt. Dit voel je meteen aan de energieke sfeer binnen onze kantoren en productieomgevingen. Wij investeren zowel in techniek, als in jou als toekomstige collega!

Bij jouw uitdaging horen onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Uitstekende pensioenregeling bij PME;
 • Marktconform BBL salaris van €1.490 tot €2.739;
 • Gratis fruit op het werk;
 • Winstdeling regeling;
 • Reiskostenvergoeding die middels een vaste vergoeding maandelijks wordt uitbetaald met een maximum van 50KM/enkele reis en een vergoeding á €0,21 per km;
 • Persoonlijke doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden bijvoorbeeld door trainingen en/of opleidingen;
 • 27 vakantiedagen én daarnaast nog eens 13 ADV dagen.

 

Over NTS
Bij NTS versnellen we innovatie. Hoe we dit doen? Met onze technische expertise verzorgen wij van A tot Z (opto-) mechatronische systemen en mechanische modules waarmee wij technische innovaties van onze klanten verbeteren. Dit doen wij voor klanten die actief zijn binnen de semi-conductor, health, analytical en optical industrieën. Van de tekentafel tot de testfase is NTS betrokken in het proces. Accelerating the Future betekent voor ons ook dat we streven naar lange termijnrelaties, zowel met onze klanten als medewerkers.

Interesse?
Solliciteer direct en stuur je cv (en eventuele motivatie) via onderstaande sollicitatieknop! Voor meer informatie over deze vacature of onze organisatie kun je contact opnemen met Recruiter Manon Leighton op 06-24956466 of per e-mail via manon.leighton@nts-group.nl

Apply directly
Stay up to date on the latest job offers? Subscribe to our job alert.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dillenburgstraat 9
5652 AM Eindhoven
Netherlands
Dillenburgstraat 9

NTS in Numbers

0

Approach

0

Countries

0

Years of Experience

0

Million revenue

0

Colleagues
NTS