Lead Programmeur | NTS Norma

HengeloCommercial

Het is wat we samendoen wat ons sterk maakt. Het is onze gezamenlijke passie voor technologie. Het is hoe we succesvolle klantrelaties bouwen. NTS Norma realiseert ultra precisie onderdelen (serie of enkelstuks) door middel van innovatieve CNC methoden. Als Lead Programmeur onderzoek je productie innovaties samen met Engineering en leveranciers, vertaal je innovaties naar nieuwe werkwijzen en technieken en informeer je logistiek, werkvoorbereiding en operatie bij knelpunten.

Functieomschrijving
Jouw creativiteit en expertise zullen de drijvende kracht zijn achter het realiseren van ultra precisie onderdelen met behulp van innovatieve CNC-methoden. Je zult intensief samenwerken met onze Engineering-teams en leveranciers om productie-innovaties te verkennen en deze om te zetten in nieuwe werkwijzen en technologieën. Jij bent de hoeder van precisie, ervoor zorgend dat al onze producten voldoen aan strenge maatvoering eisen, dankzij jouw zorgvuldige metingen en kwaliteitscontrole.

Verder zijn jouw werkzaamheden:

 • Het programmeren van CNC-machines, uitvoeren van bewerkingen op diverse materialen en het optimaliseren van programma’s is jouw specialiteit;
 • Je ontwikkelt werkinnovaties, nieuwe methoden en gereedschappen in nauwe samenwerking met onze Manufacturing Engineers;
 • Het beoordelen van tekeningen op maakbaarheid, hierbij wordt ook rekening gehouden met bewerkingsprocessen die we in house kunnen uitvoeren, en die we extern moeten neerleggen;
 • Bewerkingsstappen definieerden en input leveren om bepaalde maatvoering aan te brengen en verbetervoorstellen worden geïnitieerd en geïmplementeerd vanuit de functie;
 • Jij bent de hoeder van precisie, ervoor zorgend dat al onze producten voldoen aan strenge maatvoering eisen, dankzij jouw zorgvuldige metingen en kwaliteitscontrole;
 • Gewenste productie innovaties introduceren en calculaties maken.

Functie-eisen

 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Op basis van kennis en ervaring mensen kunnen enthousiasmeren en motiveren;
 • Bij voorkeur 10 jaar ervaring met TopSolid, of met een ander CAM software pakket in een gelijkwaardige omgeving;
 • Ervaring in het werken met ERP systemen en DNC;
 • Goed kunnen samenwerken in een cross functioneel team;
 • Goed begrip van aanpalende bewerkingsprocessen als slijpen, vonken, warmtebehandelingen en oppervlaktebehandelingen etc.

Jouw impact
Klaar om uitgedaagd te worden en écht impact te maken? Bij NTS draag je bij aan een duurzamere, gezondere en toekomstbestendige wereld. Onze gezamenlijke passie en gedrevenheid om tot de beste innovatieve oplossingen te komen voor onze klanten geeft ons energie en verbindt ons als bedrijf. Samen creëren, verbinden en innoveren. Dat we het samen doen is erg belangrijk voor ons. Wij vertrouwen op jouw kennis en expertise. Maar minstens zo belangrijk voor ons is jouw teamplayer mentaliteit. Klaarstaan voor je collega’s, van elkaar leren en elkaar helpen.
Zo halen we het beste in elkaar naar boven en garanderen we het beste resultaat voor onze klanten. Met een grote gedrevenheid in jouw expertise, hart voor de technische sector én teamspirit maak je bij NTS écht impact. 

Jouw team
Je bent trots op de producten die we leveren aan opdrachtgevers over de hele wereld. Je levert producten aan diverse markten. Iedere dag gaan we voor een optimale, efficiënte goederenstroomlijn. We kopen in, we plannen al onze processen tot in detail, we waarborgen onze levering.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Werken bij NTS betekent werken in een succesvol en dynamisch high tech bedrijf met een leidinggevende en gerespecteerde positie in de markt. Dit voel je meteen aan de energieke sfeer binnen onze kantoren en productieomgevingen. Iedereen binnen NTS bezit over een grote drive om de beste te willen zijn in wat men doet. Er is oog en oor voor iedere medewerker en pro-activiteit wordt gewaardeerd. ​Onze medewerkers zijn pioniers. Nieuwsgierige en proactieve professionals die zich altijd willen blijven ontwikkelen. En die ruimte krijgen ze. Wij investeren zowel in techniek, als in onze medewerkers. Ons klantportfolio bestaat uit vele vooraanstaande internationaal opererende bedrijven waardoor elke opdracht uitdagend en vernieuwend is. 

Bij jouw unieke uitdaging horen onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Informele en collegiale werksfeer;
 • Een moderne werkomgeving waarin we elkaar aanmoedigen om onszelf verder te ontwikkelen;
 • Marktconform salaris;
 • 27 vakantiedagen en daarnaast nog 13 ADV dagen.

Werken bij NTS
Bij NTS maken we het onmaakbare. Het bijzondere aan ons werk is dat het echt uniek en onmisbaar is wat wij maken. We hechten veel waarde aan onze relaties, zowel als leverancier als werkgever. Dit is ook typerend voor de cultuur en sfeer die heerst op de werkvloer. NTS boekt resultaten van wereldklasse maar behoudt altijd haar no-nonsense mentaliteit. De gemoedelijke en persoonlijke werksfeer is wat ons onderscheidend maakt als werkgever.

Over NTS
Bij NTS versnellen we innovatie. Hoe we dit doen? Met onze technische expertise verzorgen wij van A tot Z (opto-) mechatronische systemen en mechanische modules waarmee wij technische innovaties van onze klanten verbeteren. Dit doen wij voor klanten die actief zijn binnen de semi-conductor, health, analytical en optical industrieën. Van de tekentafel tot de testfase is NTS betrokken in het proces. Accelerating the Future betekent voor ons ook dat we streven naar langetermijnrelaties, zowel met onze klanten als medewerkers.

Interesse?
Solliciteer direct en stuur je cv (en eventuele motivatie) via onderstaande sollicitatieknop! Voor meer informatie over deze vacature of onze organisatie kun je contact opnemen met Recruiter Manon Leighton op 0624956466 of via recruitment.hengelo@nts-group.nl

Apply directly
Stay up to date on the latest job offers? Subscribe to our job alert.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Opaalstraat 31
7554 TS Hengelo
Netherlands

NTS in Numbers

0

Approach

0

Countries

0

Years of Experience

0

Million revenue

0

Colleagues
NTS