Optical Proto Monteur

NijmegenOperations

Het is wat we samendoen wat ons sterk maakt. Ben jij zelfstandig, kwaliteitsgericht, een teamplayer en een echte aanpakker? Kies dan voor een baan als Optical Proto Monteur bij NTS Optel. Versnel mee!

Functieomschrijving

 • Als Optical Proto Monteur bij NTS Optel ben je verantwoordelijk voor het assembleren van nieuwe complexe systemen/modules en machines aan de hand van tekeningen, schetsen en mondelinge richtlijnen;
 • Tevens signaleer je technische knelpunten bij het monteren en testen en zoek je naar oplossingen voor deze problemen, die je vervolgens bespreekt met de ontwerpers;
 • Daarnaast leg je vervolgens de aandachtspunten vast en pas je voor de werkmethoden en werkvolgorde aan, zodat het product efficiënt in serieproductie genomen kan worden;
 • In de functie van Protomonteur ondersteun je op basis van inzicht en ervaring de Production Engineer bij onder andere de keuze van hulpmiddelen en de werkvoorbereiding.

Functie-eisen

 • Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste persoonlijkheid met een afgerond MBO Mechatronica of Werktuigbouwkunde diploma op niveau 4 met relevante werkervaring in het vakgebied;
 • Daarnaast beschikt de Protomonteur over kennis op het gebied van tekeningpakketten, assemblagetechnieken en bevestigingstechnieken. Tevens beschik je over basiskennis van productiebesturingssystemen t.b.v. assemblage;
 • Als Promonteur communiceer je extern inzake inhoudelijke problemen, waardoor vaardigheid in Nederlandse, Engelse en Duitse taal een grote pré is.

Jouw impact

Klaar om uitgedaagd te worden en écht impact te maken? Bij NTS draag je bij aan een duurzamere, gezondere en toekomstbestendige wereld. Onze gezamenlijke passie en gedrevenheid om tot de beste innovatieve oplossingen te komen voor onze klanten geeft ons energie en verbindt ons als bedrijf.

Samen creëren, verbinden en innoveren. Dat we het samen doen is erg belangrijk voor ons. Wij vertrouwen op jouw kennis en expertise. Maar minstens zo belangrijk voor ons is jouw teamplayer mentaliteit. Klaarstaan voor je collega’s, van elkaar leren en elkaar helpen. Zo halen we het beste in elkaar naar boven en garanderen we het beste resultaat voor onze klanten.

Met een grote gedrevenheid in jouw expertise, hart voor de technische sector én teamspirit maak je bij NTS écht impact.

Jouw team

Je werkt bij NTS samen aan producten van de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid. Jouw vaardigheden en vakkennis staan daarbij centraal. Je verspaant de meest ultra-precieze onderdelen of je last een nauwkeurig frame voor een chipmachine. Je assembleert een elektronenmicroscoop in één van de schoonste cleanrooms ter wereld. Jouw collega’s en jij maken het onmogelijke tóch mogelijk. Verleggen samen grenzen en overtreffen verwachtingen. Iedere dag weer.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Werken bij NTS betekent werken in een succesvol en dynamisch high tech bedrijf met een leidinggevende en gerespecteerde positie in de markt. Dit voel je meteen aan de energieke sfeer binnen onze kantoren en productieomgevingen. Iedereen binnen NTS bezit over een grote drive om de beste te willen zijn in wat men doet. Er is oog en oor voor iedere medewerker en pro-activiteit wordt gewaardeerd.

Onze medewerkers zijn pioniers. Nieuwsgierige en proactieve professionals die zich altijd willen blijven ontwikkelen. En die ruimte krijgen ze. Wij investeren zowel in techniek, als in onze medewerkers. Ons klantportfolio bestaat uit vele vooraanstaande internationaal opererende bedrijven waardoor elke opdracht uitdagend en vernieuwend is.

Bij jouw unieke uitdaging horen onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Informele en collegiale werksfeer;
 • Een moderne werkomgeving waarin we elkaar aanmoedigen om onszelf verder te ontwikkelen;
 • Marktconform salaris;
 • 27 vakantiedagen en daarnaast nog 13 ADV dagen.

Werken bij NTS

Bij NTS maken we het onmaakbare. Het bijzondere aan ons werk is dat het echt uniek en onmisbaar is wat wij maken. We hechten veel waarde aan onze relaties, zowel als leverancier als werkgever. Dit is ook typerend voor de cultuur en sfeer die heerst op de werkvloer. NTS boekt resultaten van wereldklasse maar behoudt altijd haar no-nonsense mentaliteit. De gemoedelijke en persoonlijke werksfeer is wat ons onderscheidend maakt als werkgever.

Over NTS

Bij NTS versnellen we innovatie. Hoe we dit doen? Met onze technische expertise verzorgen wij van A tot Z (opto-) mechatronische systemen en mechanische modules waarmee wij technische innovaties van onze klanten verbeteren. Dit doen wij voor klanten die actief zijn binnen de semi-conductor, health, analytical en optical industrieën. Van de tekentafel tot de testfase is NTS betrokken in het proces. Accelerating the Future betekent voor ons ook dat we streven naar langetermijnrelaties, zowel met onze klanten als medewerkers.

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je cv (en eventuele motivatie) via onderstaande sollicitatieknop!

Voor meer informatie over deze vacature of onze organisatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Ilona Voshaart via ilona.voshaart@nts-group.nl of 06 – 27 25 64 27

 

Apply directly
Stay up to date on the latest job offers? Subscribe to our job alert.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Transistorweg 8
6534 AT Nijmegen
Netherlands

NTS in Numbers

0

Approach

0

Countries

0

Years of Experience

0

Million revenue

0

Colleagues
NTS